På banan igen!

Efter en tids stiltje kommer vi bli mer aktiva här på bloggen.

Som du kanske sett har vi fått två nya skribenter, Ann-Sofie och Tommy, vilka vi vill hälsa varmt välkomna. De presenterar sig närmare under rubriken ”Om bloggen” och i sina kommande inlägg, men vi kan redan nu utlova att de kommer bidra med intressanta tankar och funderingar. Dessutom kommer de från två branscher som inte tidigare funnits med på bloggen, nämligen hotell- och restaurang och kommunen.

En inte lika rolig sak är att Lisa bestämt sig för att tacka för sig. Tiden räcker helt enkelt inte till. Men vi kommer låta hennes inlägg vara kvar tillsvidare eftersom många av hennes inlägg alltjämt är aktuella och läses av en hel del av er. Tack för dina bidrag Lisa!

Vi hoppas att du som läsare kommer att ha nytta av bloggen och ser fram emot dina kommentarer!

PS. Sort tack till Kajsa för hjälp med fotografering och layout.

Annonser

Om Fredrik

Jag arbetar som maskinoperatör på ett livsmedelsföretag i Göteborg. Där är jag fackligt aktiv i Livsmedelsarbetareförbundet. Vid sidan av uppdraget i fackklubben sysslar jag med facklig utbildning och folkbildning bland annat inom LO och ABF. Studerar även på institutionen för sociologi och arbetsvetenskap på Göteborgs universitet. Uppvuxen i Mölndal men bor nu i Göteborg. Tycker mycket om att vandra i fjällen, följa Blåvitt och lyssnar på allt från Mark Knopfler till The Knife.
Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s