Om du

Om du någonsin tänkt ställa upp som skyddsombud.

Om du någonsin tänkt arbeta som chef.

Läs om Gustaf Seppelin Solli och Johan Löfroth i Arbetarskydd nummer två 2012.

Om du någonsin undrat om det egentligen finns sakliga skäl till att ifrågasätta det stora användandet av inhyrd arbetskraft. Läs om Gustaf Seppelin Solli och Johan Löfroth i Arbetarskydd nummer två 2012.

Om du någonsin tänkt att systematiskt arbetsmiljöarbete är rätt överflödigt och mest innebär att man går igenom självklarheter. Läs om Gustaf Seppelin Solli och Johan Löfroth i Arbetarskydd nummer två 2012.

Om du, som arbetskamrat eller chef, någonsin ifrågasatt fackligt aktivas behov av att ta ut facklig tid för förberedande skyddsarbete. Läs om Gustaf Seppelin Solli och Johan Löfroth i Arbetarskydd nummer två 2012.

Om du någonsin ens tänkt tanken att befinna dig i arbete. Läs om Gustaf Seppelin Solli och Johan Löfroth i Arbetarskydd nummer två 2012.

Artiklar om Gustaf och Johan i Arbetarskydd: Märkt för livet, Skadad – sex timmar före smällen, -De sa inget om riskerna, Arvid Solli: De ljög mig rakt i ansiktet, IF Metall: De borde ha bromsat tidigare, Entreprenörerna får göra de farliga jobben, Johans far: De ringde inte till mig, Nordkalks dödsolycka kräver en förändring.

Annonser

Om Fredrik

Jag arbetar som maskinoperatör på ett livsmedelsföretag i Göteborg. Där är jag fackligt aktiv i Livsmedelsarbetareförbundet. Vid sidan av uppdraget i fackklubben sysslar jag med facklig utbildning och folkbildning bland annat inom LO och ABF. Studerar även på institutionen för sociologi och arbetsvetenskap på Göteborgs universitet. Uppvuxen i Mölndal men bor nu i Göteborg. Tycker mycket om att vandra i fjällen, följa Blåvitt och lyssnar på allt från Mark Knopfler till The Knife.
Det här inlägget postades i Arbetsmarknad, Framtid. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s