Politic wars IV, det nya hoppet

I en galax långt, långt härifrån så har det i hundratals år pågått ett krig mellan gott och ont. Ett krig som ödelagt världar och planeter, brutit dom närmaste vänskapsbanden men också skapat kärlek.

Välkommen till:

Politic wars.

Del 4: Det nya hoppet

 På planeten SAPiter så levde befolkningen i fred och harmoni med varandra, ett samhälle präglat av solidaritet, jämnlikhet och rättvisa. Trots att det pågick ett stort krig i galaxen så var man på SAPiter inte drabbade ännu. Den enkla levnadsstilen bland invånarna gjorde att mörkrets krigsapparat förbisett den lilla och varma planeten.

På SAPiter bodde det en familj vid namn Tvärdrager.  Familjen Tvärdrager var en enkel familj som levde i utkanten av staden Akassa. Familjens son, Daniel Tvärdrager åkte ofta in till staden för att träffa sina vänner eller för att bara drömma sig bort i galaxen. Daniel var väldigt förtjust i SAPiter och drömde om att få åka ut till galaxens alla planeter för att få berätta om sin fantastiska hemplanet.

En av dessa dagar som Daniel åkte mot Akassa blev han på vägen överfallen av dom sällsynta men ack så farliga [1]Cufarna. Beväpnade med vassa påkar,( även kallade rut-påkar) gick dessa bestar till attack. Daniel lyckades värja sig och fly upp i bergen. Väl däruppe gömde han sig i en liten grotta och inväntade nattens mörker. När det var mörkt nog begav han sig hemåt igen. På vägen hem stötte han på en av grannarna, Olof-Wan Palmobi.

  Olof-Wan hade en bekymrad uppsyn och brådskande takt. – Vi måste till Akassa och hitta oss en farkost att färdas i, det är inte säkert här längre, kriget har kommit. Daniel kände en kall ilning längs ryggraden, kriget…

-Du har en stor betydelse i vår kamp om en fri och rättvis galax Daniel, följ mig sa Olof-Wan. – Din familj är i säkerhet och jag vet att du vill uppleva äventyr, så kom nu! Utan att hinna tänka eller reagera så hade redan Olof-Wan tagit tag i Daniel och börjat gå mot Akassa.

Fortsättning följer…….            


[1] Cufarna är en utrotningshotad art som livnär sig på hat. Dom har stora breda framtänder och är beväpnade med påkar. Liknar flitiga bävrar till utseendet.

Annonser

Om Sebastian de Souza

Ålder: 33 Bor: Önnered Familj: sambo och 3 barn Yrke: verksamhetschef Facklig bakgrund: fd förtroendevald på Volvo PV, handledare på GAF m.m Intressen: fotboll, politik och film Politisk åsikt: Socialdemokrat
Det här inlägget postades i Ideologi. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Politic wars IV, det nya hoppet

  1. Ping: Luras till slavjobb « Görans tankar och bagateller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s