God jul!

Minus 13 grader utomhus, iskallt! När man andas in så känner man hur näshåren fryser till is. Kinderna svider och fötterna ömmar, dessa härliga vintertider.Vad som dock är nytt denna vinter är att somliga hjärtan har frusit till is.

Dessa hjärtan som en gång bankade för solidaritet, jämlikhet och rättvisa bankar numera för det som svenskt näringsliv säger till dom att banka för. För tillfället är det tillväxt, nästa gång kanske det är flexibla anställningar?Ni vet vilka jag pratar om.

Dessa falska och köpta människor som inte har förstått någonting om vad det innebär att vara och leva som en socialdemokrat. Att gå från att vara en framträdande ssu:are till att sitta i svenskt näringslivs knä och samtidigt kunna kittla Reinfeldts stämband måste vara den knasigaste och äckligaste karriär man kan göra.Sen att det finns politiker i vårt parti som inte klarar av att skriva en egen debatt artikel utan måste vända sig till Slime bör omedelbart sluta med politik och kanske jobba som butler i tunnelbanan?

 Jag tänker inte nämna dessa personers namn för dom är inte ens värda att komma ihåg, skäms på er!Min julklapp till er blir ett eget designat monopol där man börjar längst till vänster och slutar längst till höger och passera GÅ är utbytt mot bli KÖPT.

 Andra klappar jag vill dela ut är en stor portion beundran till Daniel Suhonen som alltid har sunda, intressanta och modiga åsikter i debatten gällande vårt parti.

Uzz Nüjen och Soran Ismail får som julklapp Sveriges bästa och modigaste komiker då dom aldrig tvekar att dela med sig av sina värderingar och vågar trots sin offentlighet kritisera högerpartierna.

 God jul på er!

/ Sebastian

Annonser

Om Sebastian de Souza

Ålder: 33 Bor: Önnered Familj: sambo och 3 barn Yrke: verksamhetschef Facklig bakgrund: fd förtroendevald på Volvo PV, handledare på GAF m.m Intressen: fotboll, politik och film Politisk åsikt: Socialdemokrat
Det här inlägget postades i Ideologi, Partipolitik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s