desperation och tystnad

Läste härom dagen att en moderat politiker avgått i protest mot den egna politiken då han blivit utförsäkrad. Det får mig att undra, hur många borgerliga politiker har blivit drabbade av sin egna politik? Min andra fråga är då, har dessa härdat ut i fyra år utan att säga något eller har dom blivit tystade?

Regeringens handlande i Littorin affären visar att dom utan den minsta tvekan tar sin hand från en vän och gör allt för att inte själva hamna i skottgluggen. Det är förståeligt i sig men när det gäller en minister så kan inte regeringen låtsas som ingenting. Folk pratar fortfarande om toblerone och Mona fick för bara någon vecka sedan toblerone kastad på sig. Folk glömmer inte och speciellt inte media. Fast när det gäller Littorin så verkar media inte så intresserade längre, hur kommer det sig?

Att kasta toblerone på Mona är en idiotisk handling, tänk om någon skulle börja kasta prostituerade på Littorin?

Nu när valrörelsen är i gång så ser man vilka partier som i ren desperation kastar ut sig det ena med det andra. Folkpartiet är i mina ögon dagens mest populistiska parti i hela Europa. Dom hade klarat 4 % spärren utan alla smått retarderade förslag men det hindrar inte dom. Om inte Reinfeldt och hans marionetter aktar sig så kommer FP att skapa en djup spricka mellan den moderatledda ormliknande smygpolitiken och FP:s populistiska disciplin och straffkåta härdsmälta…

Ett annat parti som i ren desperation antagligen kommer få oss att höja på ögonbryna är KD. Ett parti som riskerar att hamna under 4%. Hägglund har en del att fundera på i sin homofria kammare. centern i sin tur har blivit stabila i sin hata facket politik. Alla vet numera att Centern är ren och skär ondska och då är det ok. Så länge folk vet vart vargen finns så accepterar man den, bara den inte kommer för nära..

För övrigt så finner jag det ganska komiskt att just littorin har bockskägg.

/ Sebastian

Annonser

Om Sebastian de Souza

Ålder: 33 Bor: Önnered Familj: sambo och 3 barn Yrke: verksamhetschef Facklig bakgrund: fd förtroendevald på Volvo PV, handledare på GAF m.m Intressen: fotboll, politik och film Politisk åsikt: Socialdemokrat
Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s